ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
 
ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
 
 
username
password
 
 
Υπάρχουν 4 προϊόντα συνολικής αξίας 1215 €
 
Συμπληρώστε το email
σας για να λάβετε τις
προσφορές και τα νέα της Medicel
 
 
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ONYX
 

Το ONYX περιέχει αριθμητικές ενδεικτικές λυχνίες που εμφανίζουν τον κορεσμό του οξυγόνου και τη συχνότητα του σφυγμού. Μια τρίχρωμη ενδεικτική λυχνία προσφέρει οπτική ένδειξη της ποιότητας σήματος του σφυγμού, αναβοσβήνοντας ταυτόχρονα στην αντίστοιχη συχνότητα σφυγμού. Η ένδειξη αυτή αλλάζει ζρώματα για να σας προειδοποιήσειως προς αλλαγές στην ποιότητα του σφυγμού που μπορεί να επηρεάσουν τις ενδείξεις. Το πράσινο υποδηλώνει καλό σήμα σφυγμού, το κίτρινο υποδηλώνει οριακό σήμα σφυγμού και το κόκκινο υποδηλώνει ανεπαρκές σήμα σφυγμού.
Ενεργοποιήστε το ONYX εισάγοντας το δακτυλο του ασθενούς στη συσκευή.Το ONYX ανιχνεύει την εισαγωγη του δακτύλου και φωτίζει αυτόματα τις ενδείξεις. Για μετρήσεις ακριβείας είναι σημαντική η σωστή τοποθέτηση στο δάκτυλο του πομπού και του ανιχνευτή φωτός του ONYX. Όλο το εκπεμπόμενο φως πρέπειι να περάσει μέσα από την άκρη του δακτύλου.
Όταν είναι στο δάκτυλο, μην πιέζετε το ONYX πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και μην το σφίγγετε ούτε να το στηρίζετε με τον αντίχειρα. Το εξωτερικό ελατήριο παρέχει το σωστό ποσό πίεσης.Επιπλέον πίεση ενδέχεται να προκαλέσει ανακριβείς ενδείξεις.
1. Εισαγάγετε το δάκτυλο του ασθενούς, με το νύχι προς τα πάνω, στο ONYX, μέχρι η άκρη του δακτύλου να αγγίξει τον ενσωματωμένο οδηγό stop.
2. Βεβαιωθείτε ότι το δάκτυλο ακουμπά με την πλατιά επιφάνειά του και είναι κεντραρισμένο μέσα στο ONYX. Για καλύτερα αποτελέσματα , διατηρήστε το ONYX στο επίπεδο της καρδιάς ή του στήθους του ασθενούς.
3. Αν το ONYX δεν τίθεται σε λειτουργία, βγάλτε το δάκτυλο και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν το ξαναβάλετε. 
 

 

Copyright © Medicel. All rights reserved
CPAP | ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ | GO2 | ONΥX | BPAP | ΜΑΣΚΑ